Pleiades Şifa Enerjisi Nedir?





Doğadaki en mükemmel organizma, insandır. Ancak zamanla ve yaşamın getirdikleriyle, bu mükemmel mekanizmanın ayarı bozulabilir. Pleiades, evrenin sonsuz enerjisi ile insan bedeninin mükemmel uyumunu standart hale getirmeyi sağlayan benzersiz bir şifa sistemidir.


Pleiades Şifası, yaşamınızı değiştiren bir deneyim olabilir. Bugüne kadar bilinen tüm "enerjisel" şifaları kapsamakla kalmayıp,  onların ötesinde genişleyen, yeni bir şifaya erişebilirsiniz.

Pleiades Şifası'nın yelpazesi tam bir şifa ile enerji, ışık ve bilginin evrimsel sürekliliğini içerir. Fiziksel, zihinsel, ruhsal  ve duygusal şifanın yanı sıra, onların ötesine geçip, varlığınızın ve özünüzün evrimini de kapsayan şifayı sağlar. Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong ya da şimdiye kadar karşılaştığınız herhangi bir şifa "tekniğinden" çok farklı olarak, Pleiades     Şifası, tekniği ve onun sınırlarını aşmanıza izin verir… Hem de tümüyle!


Başlangıçta, bedenimizde bulunan ve adına bazen akupunktur hatları da denen meridyen hatları, gezegeni ve tüm evreni çevreleyen "aksiyotonal" enerji hatlarına bağlıydı. Bu hatlar, bizi çok daha engin enerji hatlarının kaynağına ve tüm evrene bağlayacak biçimde tasarlanmıştı. İnsanoğlu olarak, zamanla, bu hatlarla olan bağlantımız koptu.

Pleiades Şifası şifa almamız ve sonuçta evrimimiz için “yeni keşfedilmiş” aksiatonal hatları devreye sokar ve bu hatlar, benzersiz titreşim düzeylerini ve frekanslarını standart hale getirmeyi sağlar. Bu aksiatonal hatlar, insan bedeninin yenilenme fonksiyonu için gereken temel enerjiyi çeken zamansız zekâ ağının, paralel boyutlu dolaşım sisteminin bir parçasıdır.

Pleiades Şifası  bu yeni hatları açığa çıkartır ve onları aktive eder. Yalnızca enerjinin değil, şifa ile birlikte enerji, ışık ve bilginin alışverişine olanak sağlar. DNA kodları yeniden asıl kaynakla bağlantıya geçer ve ‘iplikçiklerin’ yeniden birleşimi gerçekleşir